SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA* 58 %, mąka OWSIANA* 15 %, syrop z cukru trzcinowego*, cukier*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 5,6 %, sól morska (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne kulki z kakao mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1428 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 200 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Łotwa |
Producent | MILZU (płatki śniadaniowe. chrupki) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MILZU! SIA Jelgavas county. Gludas parish. „Industrialais parks” Latvia LV-3040 |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |