SKŁADNIKI
ekologiczne płatki jaglane 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub MLEKA) na wolnym ogniu około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1441 kJ/340 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 0,9 g
Błonnik 3,2 g
Białko 8,0 g
Sól 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Masa netto (g) | 300 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BIOGOL (produkty śniadaniowe. przekąski bez cukru) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | GK4 FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Wojska Polskiego 13. 72-320 Trzebiatów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |