SKŁADNIKI
ekologiczne płatki ORKISZowe 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Płatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub MLEKA) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1457 kJ/345 kcal
Tłuszcz 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 0,7 g
Błonnik 10 g
Białko 17 g
Sól 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SEZAM, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Masa netto (g) | 300 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Producent | BIOGOL (produkty śniadaniowe. przekąski bez cukru) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | GK4 FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Wojska Polskiego 13. 72-320 Trzebiatów |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Ukraina |
Kraj pochodzenia | Ukraina |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |