SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA* 79 %, mąka OWSIANA* 20 %, sól morska (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne płatki śniadaniowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1454 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 10 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Masa netto (g) | 300 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Łotwa |
Producent | MILZU (płatki śniadaniowe. chrupki) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MILZU! SIA Jelgavas county. Gludas parish. „Industrialais parks” Latvia LV-3040 |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |