SOS SOJOWY SHOYU WĘDZONY BIO 145 ml – LIMA

12,38  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, nasiona SOI*, PSZENICA*, sól morska, A. oryzae, dym z japońskiego drzewa wiśni (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wędzony Shoyu jest używany, aby wzmocnić smak bulionów, zup, smażonych warzyw, zapiekanek, dań na ciepło, sosów sałatkowych, marynat lub dań z woka. Niezbędny do przygotowania wegańskich sosów do grillowania, do marynowania warzyw i tofu. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 263 kJ / 62 kcal
Tłuszcz – 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,0 g
Węglowodany – 5,3 g
w tym cukry – 0,0 g
Błonnik – 1,4 g
Białko – 9,5 g
Sól – 14,4 g

Informacje dodatkowe

Waga 034 kg
Producent

PKWiU