SKŁADNIKI
pomidory*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Przecier pomidorowy Passata Rustica to produkt będący bazą wielu dań kuchni włoskiej.
Idealne wyselekcjonowane składniki są myte, po czym przepuszczane są przez sita. Rezultatem jest specjalny przecier, łącznie z pestkami i skórkami, który zachowuje wszystkie cechy świeżych pomidorów.
Cenny smak i zapach świeżego pomidora powoduje, że dania przyrządzane z Passata Rustica są aromatyczne, wyjątkowe i bardzo apetyczne.
Świetny dodatek do dań nie wymagających długiego gotowania.
Zaproś włoskie aromaty do swojej kuchni!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 129 kJ/31 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 3,3 g
Białko: 1,4 g
Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 21.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Masa netto (g) | 680 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV. HERMESWEG 7. 3771 ND BARNEVELD |
Producent | LA BIO IDEA (makarony. strączkowe.sosy pomidorowe) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Włochy |