SKŁADNIKI
woda, nasiona SOI*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 315 kJ/ 74 kcal
Tłuszcz – 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 8,3 g
w tym cukry – 3,4 g
Błonnik – 0 g
Białko – 9,8 g
Sól – 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.80 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.80 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |