SKŁADNIKI
maślaki* (Suillus luteus) (60 %), woda, ocet*, cukier*, cebula*, sól, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne maślaki marynowane. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 164 kJ/39 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 7,7 g
w tym cukry: 5,1 g
Białko: 0,7 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 300 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | RUNOLAND (grzyby. zupy. przetwory) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RUNOLAND SP. Z ORGANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ – SP. J.. PODWALE 11. 56-200 GÓRA |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |