SKŁADNIKI
Fasola drobna biała*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fasolka gotowa do spożycia. Idealnie nadaje się do sałatek oraz potraw z makaronu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 13,5 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 6,9 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,73 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 400 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV. HERMESWEG 7. 3771 ND BARNEVELD |
producent | FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA SP. Z O.O.(PRZEDPŁATA) SPE@$ |
Producent | LA BIO IDEA (makarony. strączkowe.sosy pomidorowe) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |