SKŁADNIKI
ekologiczna SOJA edamame, woda, sól morska
OPIS
Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.
Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,69 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 200 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.80 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.80 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |