SKŁADNIKI
OMUŁKI** 74 %, oliwa z oliwek extra virgin* 14 %, ocet jabłkowy* 9 %, papryka*, cebula*, czosnek*, sól morska (* z rolnictwa ekologicznego, ** z ekologicznej akwakultury).
OPIS
Omułki śródziemnomorskie (Mytilus galloprovincialis) zebrane w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.IX.a).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 757 kJ/178 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy nasycone: 1,8 g
jednonienasycone: 4,9 g
wielonienasycone: 1,9g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: < 1,0g
Białko: 20,7 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.
Specyfikacja:
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Masa netto (g) | 115 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 360 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Hiszpania |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Producent | PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone) |
Certyfikaty inne | Zrównoważone rybołówstwo |