SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* 92 %, sól morska 1 %, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyrób wieprzowy sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna – 660 kJ/158 kcal
Tłuszcz – 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,8 g
Węglowodany – 0,5 g
w tym cukry – 0,5 g
Białko – 18 g
Sól – 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywac w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 250 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | FARMY ROZTOCZA (Z PÓŁKI. w tym weki) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Q100 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. PRZEMYSŁOWA 12. 23-415 KSIĘŻPOL |