ZUPA PAPRYKOWA Z KOLENDRĄ LIOFILIZOWANA BIO 35 g – DARY NATURY

9,21  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
cebula**, ziemniaki**, papryka czerwona** 8,6 %, sól, papryka zielona** 5,8 %, marchew**, pietruszka korzeń**, por**, kolendra** 2,9 %, pietruszka natka**, olej rzepakowy*, proszek OWSIANY*, czosnek**, pieprz czarny* 1,9 %, papryka ostra*, lubczyk*, tymianek**, liść laurowy*, koperek**, ziele angielskie*, pasternak*, kurkuma*, kozieradka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **liofilizowany certyfikowny składnik ekologiczny)

OPIS
Liofilizowane surowce zachowują swój naturalny kształt, barwę i aromat, nie tracąc przy tym cennych witamin i olejków eterycznych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zdejmij wieczko i folię ochronną.
2. Zalej wrzącą wodą do poziomu linii wewnątrz kubka. Dokładnie wymieszaj, przykryj wieczkiem i odczekaj 5 minut.
3. Dokładnie wymieszaj. Smacznego!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1589 kJ/378 kcal
Tłuszcz – 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
Węglowodany – 63 g
w tym cukry – 23 g
Błonnik – 7,6 g
Białko – 6,2 g
Sól – 0,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 041 kg
Producent