CIASTKA KUKURYDZIANO – RYŻOWE Z KAKAO BEZGLUTENOWE BIO 250 g – SOTTOLESTELLE

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana* 33 %, cukier trzcinowy*, wysokooleinowy olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana* 14 %, mąka ryżowa* 9 %, syrop ryżowy*, kakao* 2,5 %, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, naturalny aromat waniliowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1974 kJ/ 470 kcal
Tłuszcz – 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,5 g
Węglowodany – 71 g
w tym cukry – 23 g
Błonnik – 1,8 g
Białko – 2,5 g
Sól – 0, 014 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.

Informacje dodatkowe

Waga0,3 kg
Producent