MAKARON (Z PŁASKURKI) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g – ALCE NERO

11,37  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓBPRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania ‘al dente’: 8 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna – 1445 kJ / 344 kcal
Tłuszcz – 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 2,2 g
Błonnik – 4,0 g
Białko – 12 g
Sól – 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga0,29 kg
Producent

PKWiU