MORWA BIAŁA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

8,33  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancja glazurująca*: guma arabska*, cukier*, dekstroza*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 0,06 kg
Producent