PAPRYKA CZERWONA MINI MARYNOWANA BIO 300 g (150 g) (SŁOIK) – BIOAGROS

20,29  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mini papryczki czerwone* 78 %, ocet winny*, sól, cukier*, kwas: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Marynowana papryka jest jednym z ulubionych przetworów kuchni greckiej ze względu na swój charakterystyczny, słodko-kwaśny smak. Stanowi wyrazisty, warzywny dodatek do mięs i ryb. Doskonale pasuje do sałatek, koreczków i talerza przekąsek.
Produkt pasteryzowany. Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 187 kJ/45 kcal
Tłuszcz – 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 6,6 g
w tym cukry – 5,3 g
Błonnik – 3,5 g
Białko – 1,2 g
Sól – 2,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

Informacje dodatkowe

Waga0,5 kg
Producent