PASTA WEGAŃSKA A’LA KIEŁBASA SUCUK BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

11,27  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, tłuszcz kokosowy*, suszona czerwona soczewica* (12 %), olej rzepakowy*, czerwona papryka*, czosnek* (1 %), sól wędzona (sól morska, dym z drewna olchowego), koncentrat pomidorowy* podwójnie zagęszczony, suszone grzyby shiitake*, syrop z agawy*, papryka wędzona w proszku*, czosnek wędzony granulowany* (0,8 %), kminek*, oregano*, pieprz biały*, lubczyk*, koncentrat soku z cytryny*, imbir*, cebula w proszku*, chili*, kardamon*, dym z drewna bukowego, skrobia ziemniaczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta z soczewicy czerwonej z przyprawami z wędzoną nutą.
Roślinny zamiennik kiełbasy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1157 kJ/280 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 7,3 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 1,6 g

UWAGA
Możliwa krystalizacja tłuszczu jest procesem naturalnym i nie stanowi wady jakościowej.
Wyjąć pastę z lodówki na 10 min przed spożyciem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,3 kg
Producent

PKWiU