PASTA WEGAŃSKA A’LA METKA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ZWERGENWIESE

13,33  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, bób gotowany* 20 %, cebula*, koncentrat białka z bobu*, sos sojowy* (woda, SOJA*, sól morska), GORCZYCA* 2 %, cukier trzcinowy surowy wędzony* (cukier trzcinowy surowy*, dym wędzarniczy), sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), papryka*, czosnek*, przecier pomidorowy*, SELER*, majeranek*, szczypiorek*, pieprz*, kminek*, kolendra*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta do smarowania z bobu z gorczycą, z wędzoną nutą.
Roślinny zamiennik kiełbasy metki. Idealny na kanapkę czy tostów.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1191 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 7,3 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 – 8 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,29 kg
Producent