PASZTET KOPERKOWY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

8,23  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, cieciorka 35 %, marchew, SELER, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), sól, por, koperek suszony 1 %, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy ziołowe (zawierają SELER), aromat z ekstraktu drożdżowego.

OPIS
Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem suszonego koperku. Pasteryzowana.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 564 kJ/135 kcal
Tłuszcz – 4,7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 16 g,
w tym cukry – 3,4 g
Błonnik – 6,0 g
Białko – 4,4 g
Sól – 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU oraz gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,31 kg
Producent