PASZTET PAPRYKOWY Z SOCZEWICĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

8,23  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, soczewica zielona 20 %, SOJA 17 %, papryka czerwona 17 %, SELER, marchew, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), skrobia kukurydziana, sól, por, przyprawy, hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przyprawy ziołowe (zawierają SELER, GORCZYCĘ), substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

OPIS
Pasta kanapkowa z soczewicy i SOI z dodatkiem papryki czerwonej. Produkt pasteryzowany.
Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 478 kJ/114 kcal
Tłuszcz – 4,3 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 10 g
w tym cukry – 2,0 g
Błonnik – 5,0 g
Białko – 6,5 g
Sól – 1,1 g

INFORMACJ ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,31 kg
Producent