PASZTET WARZYWNY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

8,23  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
ugotowana cieciorka 70 % (woda, cieciorka), warzywa w zmiennej proporcji 23 %, marchew 11 %, cebula, pietruszka, SELER, por), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), bulion wegetariański [sól, warzywa suszone, (pasternak, marchew, SELER korzeń, [pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól], hydrolat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdzowgo.

OPIS
Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem warzyw. Pasteryzowana. Źródło białka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Niska zawartośc tłuszczów nasyconych. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 480 kJ/115 kcal
Tłuszcz – 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 14 g
w tym cukry – 1,6 g
Błonnik – 4,8 g
Białko – 3,7 g
Sól – 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,31 kg
Producent