PODGRZYBEK MARYNOWANY 360 g (220 g) – KROKUS

SKŁADNIKI
podgrzybek brunatny, woda, ocet spirytusowy, cebula, marchew, cukier, sól, ziele angielskie, pieprz, liść laurowy.

OPIS
Podgrzybki, które znajdziecie Państwo w naszych słojach pochodzą tylko z polskich lasów, głównie okolicznej Puszczy Kozienickiej. Każdą sztukę oglądamy tak, aby do Państwa trafiły tylko najlepsze grzyby. Zalewa jest delikatna, dosmakowana, grzyby jędrne. Podgrzybki świetnie prezentują się na świątecznym stole. Tym, którym nie szkoda przerobić ich na potrawy polecamy przygotowanie sosu tatarskiego.
Podgrzybki marynowane:
– Całe okazałe podgrzybki
– Delikatna słodko – kwaśna zalewa

Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 164 kJ/39 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 2,0 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Informacje dodatkowe

Waga0,58 kg
Producent