RABARBAR 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g – SAD DANKÓW

SKŁADNIKI
rabarbar*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyny, regulator kwasowości: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru. Ekologiczny rabarbar gotowany, pasteryzowany, bez dodanej wody, z dodatkiem cukru trzcinowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 792 kJ/187 kcal
Tłuszcz – 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 42 g
w tym cukry – 35 g
Białko – 1,0 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

Informacje dodatkowe

Waga0,5 kg
Producent