ROŚLINNY LUNCH QUINOA I GRZYBY 180 g – PRIMAVIKA

14,70  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, pieczarki 23 %, ziemniaki, cebula, SELER naciowy, ryż brązowy, ugotowana czarna fasola (fasola, woda), kukurydza konserwowa (kukurydza, woda, sól), olej rzepakowy, ugotowana cieciorka (woda, cieciorka), napój kokosowy (ekstrakt orzecha kokosowego 85 %, woda), quinoa czerwona 1,6 %, sok cytrynowy, sól morska, bulion wegetariański (sól, suszone warzywa [pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać], olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść), grzyby suszone 0,9 % (borowik 0,8 %, podgrzybek 0,1 %), przyprawy, naturalny zagęstnik jaglany, płatki drożdżowe

OPIS
Veggie Bowl – quinoa & grzyby roślinny lunch. Roślinna sałatka z czerwoną quinoa i grzybami.
Lunch może być spożywany jako sałatka prosto po otwarciu lub jako ciepły posiłek po podgrzaniu w garnku bądź kuchence mikrofalowej. Może stanowić samodzielny posiłek, na przykład w formie sałatki, lub zostać wykorzystany jako dodatek do innych dań. Świetnie będzie smakować w towarzystwie grzanek lub naleśników, a także rozmaitych warzyw. Nadaje się także na farsz do zapiekanek.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Opakowanie zawiera jedną sugerowaną porcję produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 436 kJ / 105 kcal
Tłuszcz – 5,7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
Węglowodany – 9,9 g,
w tym cukry – 0,8 g
Błonnik – 2,1 g
Białko – 2,4 g
Sól – 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, GLUTEN, NASIONA SEZAMU i gorczycę.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Umieść słoik bez wieczka w kuchnce mikrofalowej
2. Podgrzej mocą 600 W przez 90 sekund.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

Informacje dodatkowe

Waga0,33 kg
Producent