KREM DAKTYLOWO – KAKAOWY Z ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 200 g – BATOM

19,80  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
daktyle* 78%, orzechy laskowe* 17%, kakao* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem na bazie daktyli z dodatkiem orzechów laskowych i kakao. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1079 kJ/ 259 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 28 g
Białko: 4,2  g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.


Informacje dodatkowe

Waga034 kg
Producent