MAKARON JAJECZNY NOODLE BIO 250 g – YAKSO

10,08  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka pszenna*, jaja* (5 %), sól, regulatory kwasowości: węglany potasu, węglany sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 12 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, nasiona sezamu

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2 litry wody, wyłączyć palnik gazu. Dodać makaron i pozostawić na 4 minuty. Odcedzić makaron na sitku.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


 

Informacje dodatkowe

Waga03 kg
Producent