KAPUSTA PEKIŃSKA KISZONA Z IMBIREM I KURKUMĄ BEZGLUTENOWA BIO 400 g – KOWALEWSKI

12,15  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
kapusta pekińska kiszona* 98,4 % (kapusta pekińska*, sól kamienna kłodawska), imbir* 1 %, kurkuma* 0,15 %, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Powstała w wyniku naturalnej fermentacji ekologicznej kapusty pekińskiej. Produkt pasteryzowany.
Polecana w diecie ketogennej.
Naturalne źródło błonnika pokarmowego. Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Informacje dodatkowe

Waga08 kg
Producent

PKWiU