PAPRYKA CZERWONA PIECZONA W ZALEWIE BIO 460 g (350 g) – NEFELI

17,84  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
pieczona czerwona papryka*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Ekologiczna papryka czerwona pieczona. Śródziemnomorski przysmak o słodko-kwaśnym smaku i chrupiącej konsystencji. Doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PO ODSĄCZENIU
Wartość energetyczna 85 kJ/20 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,73 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyc w ciągu 14 dni.

Informacje dodatkowe

Waga075 kg
Producent