SKŁADNIKI
sardynki europejskie 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Produkt sterylizowany. Sardynka europejska (Sardina pilchardus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 893 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 13,1 g
w tym kwasy nasycone: 2,9 g
jednonienasycone: 6,6 g
wielonienasycone: 2,6 g
Węglowodany: < 2,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik:< 1,0 g
Białko: 21,8 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.
TUŃCZYK ŻÓŁTOPŁETWY W SOSIE WŁASNYM 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
31,16 zł brutto
TUŃCZYK BIAŁY W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g)(SŁOIK) - PAN DO MAR
39,20 zł brutto
SARDYNKI EUROPEJSKIE W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g (90 g) – PAN DO MAR
13,62 zł brutto
Brak w magazynie
Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku
Informacje dodatkowe
Waga | 015 kg |
---|---|
Producent | |
PKWiU |