BATON Z KAKAO I WANILIĄ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g – LIFEFOOD

10,00  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI  

owoce* (54 % daktyle*, lucuma sproszkowana*), ziarna kakaowca* 20 %, orzechy* (13% migdały*, pasta migdałowa*), galka muszkatołowa sproszkowana*, wanilia sproszkowana* 0,2 %, polewa: surowy tłuszcz kakaowy*, daktyle*, surowe kakao sproszkowane* (*składniki ekologiczne)


OPIS

Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1889 kJ /453 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 12 g

Białko: 11 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

 

Informacje dodatkowe

Waga005 kg
Producent