CIASTKA JAGLANE Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 150 g – IRENKI

11,27  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
płatki jaglane* 51%, jaja kurze*, cukier trzcinowy*, olej rzepakowy*, kropelki czekoladowe* 7,6 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z soi)] (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1649 kJ/ 393 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łacznie z laktozą), soję, nasiona sezamu, orzeszki ziemne i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Informacje dodatkowe

Waga019 kg
Producent