KARAMELA WEGAŃSKA O SMAKU KOKOSOWO – WANILIOWEJ KRÓWKI BEZGLUTENOWA BIO 120 g – EKOFLORKA

9,80  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
nierafinowany cukier trzcinowy*, syrop z ryżu brązowego*, ekstrakt z kokosa* (10%), maltodekstryna*, olej kokosowy*(5%), inulina*, karob*, białko grochowe*, błonnik z akacji*, naturalny aromat waniliowy*.
 (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
wegański cukierek typu krówka na bazie nierafinowanego cukru trzcinowego i syropu z ryżu brązowego. Zamiast mleka i masła krowiego zastosowano miąższ z kokosa oraz olej kokosowy. Dodatkowo jest wzbogacony naturalnym prebiotykiem – inuliną oraz karobem i wysoko przyswajalnym białkiem grochowym. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1796 kJ / 426 kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g;
Węglowodany: 76,0 g;
w tym cukry: 70,0 g;
Białko: 2,9 g
Sól: 0,11 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, sezam, jaja, seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga013 kg
Producent