CZEKOLADA MLECZNA BIO 300 g – RAPUNZEL

25,38  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
cukier* (cukier Rapadura* 19 %, cukier Cristallino*), mleko pełne w proszku*  24 %, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*  (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 36 % z czekolady mlecznej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2347 kJ / 563 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,23 g

NFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga033 kg
Producent