ZIARNA KAWY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

6,13  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 91% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*), palone ziarna kawy Arabika* 8 %, substancja glazurująca: guma arabska(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2178 kJ/525 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 15 g
Białko: 9,1 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca lub migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga007 kg
Producent