MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA

14,11  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
ryż brązowy* 94 %, dynia* 5 %, imbir* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1454 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzechy, nasiona sezamu, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.

Informacje dodatkowe

Waga025 kg
Producent