PASTA KREMOWA ARRABBIATA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

11,56  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10%), papryka czerwona* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5%), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber*
 (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz – 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko – 3,8 g
Sól – 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU