PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g – TERRASANA

51,74  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska,pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej. Ume tojapoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta umeczęsto używana jest do sosów dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz – 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 2,7 g
wtym cukry – 0 g
Błonnik – 3,6 g
Białko – 0,3 g
Sól – 14,2g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga042 kg
Producent

PKWiU