PASTA Z SOCZEWICY Z CURRY BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

11,43  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
 Woda, żółta soczewica * (11%), marchew *, olej słonecznikowy *, koncentrat soku z cytryny *, czerwona papryka * (10%), ananas *, nasiona słonecznika *, cebula *, sok jabłkowy *, syrop z agawy *, sól morska, skrobia ziemniaczana *, Curry w proszku * (0,4%) (kolendra *, kurkuma *, koper włoski *, kozieradka *, kminek *, imbir *, cebula *, pieprz *, czosnek *, cynamon *, chili *), substancja zagęszczająca: E414 Guma arabska*, imbir * , biały pieprz *, kminek * (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 830 kJ / 200 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 4,7 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni

Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU