MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g – LIMA

40,77  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
Ryż* (63%), soja* (23%), woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu – kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna – 721 kJ /173 kcal
Tłuszcz – 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany – 26,7 g
w tym cukry: 26,7 g
Błonnik – 4,2 g
Białko – 7,9 g
Sól – 2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

 

Informacje dodatkowe

Waga031 kg
Producent

PKWiU