PASTA KREMOWA TOSKANA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

11,56  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* 6%, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan 3%, cukinia 3%, sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* 0,2%, oregano* 0,2%, rozmaryn* 0,1%, pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.



Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU